top of page

GRAĐEVINSKE USLUGE

Obratite nam se s punim povjerenjem, jer mi vjerujemo u ono što radimo! Naše je osoblje stručno i odgovorno, naša mehanizacija moderna i besprijekorno održavana, a naše tehnologije inovativne i ekološki prihvatljive. Kontaktirajte nas za građevinske usluge, rušenje i uklanjanje objekata, drobljenje i reciklažu, bušenje i rezanje betona te prijevoz specijalnog tereta na joning@joning.hr
 

Reciklaža građevinskog otpada

U okviru registrirane djelatnosti i odgovarajuće Dozvole za gospodarenje neopasnim otpadom oporabljujemo otpad mobilnim drobilnim postrojenjima na mjestu nastanka otpada (gradilištu).

recycling iron machine

Drobljenje i reciklaža

Proizvodnja kamenih frakcija u kamenolomu. U radu se polazi od razvrstavanja kamena kao sirovine po skupinama te se razmatraju način odabira lokacija kamenoloma.

drobljenje kamena machine stone

Rezanje i bušenje betona

Usluge rezanja i bušenja betona profesionalnom opremom i osposobljenim osobljem. Bušimo ili režemo stropne, podne ili zidne otvore od armiranog betona. Bušenja ventilacijskih i drugih otvora u obiteljskim kućama ili javnim objektima, obavljamo milimetarski precizno i brzo.

busenje betona concrete

Usluge građevinskom mehanizacijom i niskogradnja

Nudimo usluge zemljanih radova, iskopa i niskogradnje. Kvalitetna oprema, bogato iskustvo i efikasna radna snaga u zadanim će rokovima ispuniti sve zahtjeve koji se pred njih postave.

iskop bager dig machine
bottom of page